Fri frakt vid köp över 500 kr

JUST NU! HANDLA FÖR MINST 300KR OCH FÅ EN SPORTLOTT I PÅSEN!

Sundbyholms julmarknad

Tack till Er Alla för Ert Besök hos Ingelas Butik på Sundbyholms Julmarknad!

Jag vill personligen rikta ett varmt och hjärtligt tack till er fantastiska besökare som gjorde Ingelas Butik-stånden till en magisk plats på Sundbyholms Julmarknad! Er närvaro och stöd gjorde verkligen evenemanget minnesvärt och fyllt med julglädje.

En Julmarknad att Minnas:

Sundbyholms Julmarknad blev verkligen en sann fest för alla sinnen. Dofterna av kryddiga pepparkakor och varm glögg fyllde luften, och det glada skrattet från er, mina kära besökare, spreds över hela evenemanget. Jag är så stolt över att Ingelas Butik kunde vara en del av denna fantastiska jultradition.

Unika Produkter och Julstämning:

Jag hoppas verkligen att ni alla hade möjlighet att utforska det speciellt utvalda sortimentet av unika produkter, från handgjorda dekorationer till charmiga julklappar. Er entusiasm och intresse för Ingelas Butiks utbud gjorde min upplevelse ännu mer glädjefylld.

Ert Varmhjärtade Stöd:

Ert varma stöd och de glada leendena som jag fick möjligheten att se är verkligen det som gör evenemang som Sundbyholms Julmarknad så speciella. Att få träffa er personligen och dela julstämningen var en ära för mig.

Hoppas på Återseende:

Jag hoppas innerligt att ni alla hade en underbar tid på julmarknaden och att ni kommer ihåg Ingelas Butik när ni letar efter unika och personliga produkter. Ser verkligen fram emot att få träffa er igen vid framtida evenemang och dela mer glädje.

Nyhet: Ingelas Butik kommer till Barva Bygdegård!

För er som missade Sundbyholms Julmarknad, glöm inte att Ingelas Butik nu är på väg till Barva Bygdegård för att fortsätta sprida julglädjen. Anslut till oss på lördag 9 dec. kl 10-15 för ännu fler fantastiska erbjudanden och juliga produkter!

Tack för En Fantastisk Julmarknad!

Sist men inte minst, jag vill återigen uttrycka mitt stora tack till er alla. Er närvaro gjorde Sundbyholms Julmarknad till en minnesvärd händelse, och jag är otroligt tacksam för att få vara en del av er julglädje.

Varmaste hälsningar,

Ingela

Ingela

© 2023 Ingelas Butik | Skapad av Gd studio