Fri frakt vid köp över 500 kr

JUST NU! HANDLA FÖR MINST 300KR OCH FÅ EN SPORTLOTT I PÅSEN!

Njut av Lyxig Italiensk Choklad hos Ingelas Butik!

Vi är glada att meddela en läcker nyhet hos Ingelas Butik – Fogarolli! Äntligen har den krämiga, goda drickchokladen från Italien anlänt och finns nu tillgänglig för dig att njuta av.

Fogarolli är mer än bara choklad; det är en upplevelse av ren njutning. Den rika smaken och den krämiga konsistensen gör den till det perfekta valet för alla chokladälskare. Förvara din chokladskatt i en vacker burk som kostar endast 199 kr.

Men det är inte allt! Vi har också fått in något extra speciellt – Kuh Bon Bon, eller ko-karameller från Tyskland! Dessa delikatesser kombinerar lakrits och fudge/kola för en smakupplevelse som är svår att motstå.

Utforska vårt sortiment av lakrits fudge/kola och lakrits/jordgubb fudge/kola – en smakresa som kommer att föra dig till himlen och tillbaka. Mmm, låter det inte fantastiskt?

Välkommen in till Ingelas Butik för att upptäcka dessa läckerheter och mycket mer. Vi ser fram emot att dela smakupplevelser som får dina smaklökar att jubla. Så varför vänta? Kom och njut av det bästa av Italien och Tyskland hos oss!

Ingela

© 2023 Ingelas Butik | Skapad av Gd studio