Fri frakt vid köp över 500 kr

JUST NU! HANDLA FÖR MINST 300KR OCH FÅ EN SPORTLOTT I PÅSEN!

Nya Barnprodukter hos Ingelas Butik: Mumin och Bamse Matlådor, Muggar och Mer!

Vi är mycket glada över att kunna presentera de senaste tillskotten i vår butik hos Ingelas Butik – speciellt utvalda för barn! Nu kan du och dina små njuta av ett fantastiskt urval av Mumin- och Bamse-produkter, inklusive matlådor, muggar, badleksaker och mycket annat.

Våra Mumin- och Bamse-produkter är utvalda med omsorg för att göra måltider, mellanmål och badstunder ännu roligare och spännande för barnen. Med de älskade karaktärerna från Mumin och Bamse blir varje måltid och bad en äventyrlig och underhållande upplevelse.

Våra matlådor är idealiska för att packa barnens lunch till skolan eller för utflykter. De är praktiska och försedda med charmiga Mumin- och Bamse-motiv som kommer att glädja dina små.

Muggarna är perfekta för att servera varm choklad, saft eller andra drycker, och de kommer säkerligen att göra varje dryck till något speciellt.

Inte nog med det, vi har också ett urval av badleksaker som kommer att förgylla badtiden för dina barn och göra den ännu mer rolig och spännande.

Besök Ingelas Butik och utforska vårt breda sortiment av Mumin- och Bamse-produkter för barn. Dessa produkter är perfekta som gåvor eller för att skapa roliga och minnesvärda stunder hemma.

Vi ser fram emot att välkomna dig och dina små till butiken och dela glädjen med dessa älskade produkter. Välkommen till Ingelas Butik, där vi gör varje måltid, dryckupplevelse och badstund till något magiskt och underhållande för barnen!

Ingela

© 2023 Ingelas Butik | Skapad av Gd studio